RESERVEREN

Vanwege de Corona maatregelen is reserveren voor een tafel binnen verplicht. Ook als U binnen alleen een drankje wilt nuttigen is reserveren verplicht. Reserveren kan telefonisch via 06 55121768. Mocht U last minute besluiten om langs te komen, kunnen wij uw reservering ook aan de voordeur aannemen.

Op het terras kunt U zonder reservering terecht. Wel verzoeken wij U om niet zomaar plaats te nemen, maar U eerst even bij de voordeur te melden. Wilt U zeker zijn van een tafeltje op het terras, is reserveren natuurlijk wel mogelijk. Maar let op: mocht het weer tegenzitten, is een reservering voor een terrastafel geen garantie om alsnog binnen te kunnen zitten.

Zowel binnen als buiten kunt U met maximaal 2 personen aan een tafel zitten. Uitzondering hierop zijn gasten uit hetzelfde huishouden, zij mogen met meerdere personen aan 1 tafel plaatsnemen.

Komt U niet uit hetzelfde huishouden, maar bestaat uw gezelschap wel uit meer dan 2 personen, dan hebben wij de mogelijkheid om uw gezelschap op de 1e etage te plaatsen. In deze ruimte is met de inachtneming van de 1,5 meter regel plaats voor 8 personen. De tafeltjes staan dan wel op veilige afstand, maar zo zit U toch een beetje exclusief bij elkaar.