CORONA MAATREGELEN

We houden afstand, besteden extra aandacht aan de hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen ervoor dat U veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van U verantwoording naar uzelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één. Lees daarom onze maatregelen aandachtig door, alvorens een bezoek aan onze zaak te brengen.

• Wij zullen het eten en drinken op een bijzettafel uitserveren, zodat U dit zelf kunt pakken. Wij ruimen uw tafel pas af na uw vertrek. Mocht U zich storen aan leeg glaswerk, borden etc. kunt U dit te allen tijde op de bijzettafel plaatsen, waarnaar wij het direct meenemen.

• Wij verzoeken U aan tafel te wachten als U om de rekening vraagt. Wij zullen de pinterminal dan op een speciaal uitgiftepunt voor U klaarzetten.

• Mocht U gebruik willen maken van ons toilet, geef dit dan even aan ons door. Zo voorkomen wij dat er meerdere gasten tegelijkertijd het toilet bezoeken. Bovendien kunnen wij dan na ieder toiletbezoek de contactoppervlakken reinigen. Wij verzoeken U voor en na het toiletbezoek nogmaals uw handen te desinfecteren.