CORONA MAATREGELEN

We houden afstand, besteden extra aandacht aan de hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen ervoor dat U veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van U verantwoording naar uzelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één. Lees daarom onze maatregelen aandachtig door, alvorens een bezoek aan onze zaak te brengen.

• Reserveren binnen is verplicht. Wilt U zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan telefonisch via 06 55121768.

Besluit U last minute om langs te komen voor een drankje of lunch, kunnen wij de reservering ook aan de deur aannemen.

Vanzelfsprekend is reserveren alleen mogelijk als alle personen binnen uw reservering vrij zijn van Corona klachten. Wij informeren U naar de samenstelling van de reservering (bijv. gezin, familie, vrienden of zakelijke relatie etc.) zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij de tafelindeling.

• Bij aankomst verzoeken wij U even bij de voordeur te wachten. Er zal een controlegesprek plaatsvinden om in te schatten of
er gezondheidsrisico’s zijn. Vervolgens kunt U rustig de tijd nemen om uw handen te desinfecteren met alcoholhoudende handgel en zullen wij U de tafel wijzen. De fles van de handgel zal na ieder gebruik gereinigd worden.

• Wij zullen het eten en drinken op een bijzettafel uitserveren, zodat U dit zelf kunt pakken. Wij ruimen uw tafel pas af na uw vertrek. Mocht U zich storen aan leeg glaswerk, borden etc. kunt U dit te allen tijde op de bijzettafel plaatsen, waarnaar wij het direct meenemen.

• Wij verzoeken U aan tafel te wachten als U om de rekening vraagt. Wij zullen de pinterminal dan op een speciaal uitgiftepunt voor U klaarzetten.

• Mocht U gebruik willen maken van ons toilet, geef dit dan even aan ons door. Zo voorkomen wij dat er meerdere gasten tegelijkertijd het toilet bezoeken. Bovendien kunnen wij dan na ieder toiletbezoek de contactoppervlakken reinigen. Wij verzoeken U voor en na het toiletbezoek nogmaals uw handen te desinfecteren.

Natuurlijk klinken deze maatregelen streng. Toch verwachten wij dat onze gasten onbezorgd zullen genieten van een bezoek aan onze zaak. Want in deze abnormale situatie waarin wij momenteel verkeren, zijn wij ondertussen toch eigenlijk allemaal al wel gewend aan de afstand, de extra hygiëne etc. Juist nu genieten we meer van de kleine dingen. En een lekker drankje, lekker eten en hopelijk veel zon is ook ondanks de extra maatregelen even een geluksmomentje!!